Elnökség

Kedves Látogató!
Ezen az oldalon láthatja az Árpád-házi Szent Kinga Kulturális Egyesület Elnökségének tagjait, akik a szervezet hivatalos képviseletét ellátják. Központi elérhetőségek az elérhetőségeink oldalon.

Takács Zoltán Balázs elnök

Takács Zoltán Balázs

elnök

1999. szeptember 13-án születtem Veszprémben. A Padányi Katolikus Iskolában folytattam gimnáziumi tanulmányaimat, majd érettségiztem 2018-ban. Mindig nagy érdeklődéssel fordultam a vallás felé, így érettségiztem római katolikus hittanból. A Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskolának katekéta-lelkipásztori munkatárs képzésének hallgatója vagyok. Jelenleg római katolikus hitoktatóként és egyéni vállalkozóként dolgozok.
E-mail: elnok@swkinga.hu

Bakács Lehel

alelnök

2000 július 14-én születtem. A veszprémi Lovassy László Gimnáziumban végeztem középiskolai tanulmányaimat, jelenleg a győri Széchenyi István Egyetem hallgatója vagyok. Egy az egyesület által rendezett zarándoklaton ismerkedtem meg Szent Kinga és Szent II. János Pál pápa kultuszával, akiknek azóta is tisztelője vagyok. Szeretném, ha az egyesületen keresztül mások is hasonló módon megismerkedhetnének azokkal az értékekkel, amiket ők képviselnek. Szeretek zenét hallgatni és játszani egyaránt.
E-mail: alelnok@swkinga.hu

Kráml Kristóf titkár

Kráml Kristóf

titkár

1999. szeptember 2-án születtem Veszprémben. Középiskolai tanulmányaimat a veszprémi Padányi Katolikus Iskolában végeztem, majd itt is érettségiztem 2018-ban. Gimnáziumi éveim alatt a kántorképzőt is elvégeztem Veszprémben. Jelenleg a veszprémi Szent László-templom kántora vagyok. A győri Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Karának tanító szakán végzem tanulmányaimat. Szabadidőmben szívesen olvasok és zenélek.
E-mail: titkar@swkinga.hu

Winerowicz-Papp Renáta koordinátor

Winerowicz-Papp Renáta

koordinátor

A veszprémi Padányi Katolikus Iskola tanáraként dolgozom. Lengyelként angol nyelvet tanítok magyar diákoknak. Annak ellenére, hogy református hívőként élek, Szent Kinga nagy tisztelője vagyok. Mindig elvarázsol a személyisége: a bátorsága, a lengyel nép iránti szeretete és az elkötelezettsége Isten szolgálatában. Tanításon kívüli szenvedélyem a lengyel-magyar kapcsolatok építése és erősítése. Meg vagyok győződve arról, hogy a két nép barátsága az egyik legkülönlegesebb jelenség a világon, és ez a mai napon ugyanúgy tapasztalható, mint a történelem során bármikor.
E-mail: koordinator@swkinga.hu